Een lekker en simpel gerecht voor in de zomer.
Ingrediënten voor 4 personen:
¬ 2 el olie
¬ 1 ui
¬ 1 knoflookteen
¬ 250 gr (kastanje) champignons
¬ 1 paprika
¬ schaaltje quorn
¬ 1 el Sumac (Turkse winkel) of extra shoarma kruiden
¬ 1 tl shoarmakruiden
¬ 125 ml Griekse yoghurt
¬ 1 el gedroogde dille
¬ 4 Arabische platbroden
Bereiding:
Snijd de ui, paprika in stukjes, de knoflook fijn en de champignons in plakjes. Bak de ui in de olie in een koekenpan tot hij glazig ziet. Bak de knoflook mee. Voeg de gesneden champignons, paprika en quorn toe en de kruiden. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met couscous en/of Griekse salade
* Vervang de quorn door kip.
* Voeg aan de yoghurt een geperste teen knoflook toe.
* Voeg courgette en/of lente ui toe.
Reacties
Een reactie posten