Een lekker recept om te eten met warm weer. Ik maak hem altijd lekker gevuld, met alles wat ik nog vind in de koelkast. Ik varieer dan ook met bijvoorbeeld mais, zongedroogde tomaten, restjes kaas, geitenkaas, rode ui.....
Ingrediënten:
¬ 250 gr volkoren penne (of andere pasta naar keuze)
¬ Zout naar smaak
¬ 2 eieren
¬ 1/2 rode paprika
¬ 1 lente ui
¬ 2 tomaten
¬ 50 gr sla (naar keuze)
¬ 1/2 komkommer
Dressing:
¬ 2 el (Griekse) yoghurt
¬ 1 el mayonaise (zonder suiker)
¬ 1 teen knoflook, in fijne stukjes
¬ 2 tl kerriepoeder
¬ 1 tl honing
¬ 1/2 el Franse mosterd
¬ Peper, naar smaak
Maak ondertussen de dressing door alle ingrediënten te roeren tot een dressing. Houdt apart.
Snijd de eieren, paprika, lente ui, tomaten, komkommer in stukjes en doe in een schaal. Roer de sla, en de afgekoelde pasta erdoor en als laatste de dressing.
Lekker met een stokbroodje met fetaspread.
* Ik zet de eieren op met koud water, laat ze koken, doe de deksel op de pan en zet het gas uit. Dan laat ik ze 9 minuten in het gekookte water staan voor ik ze afgiet en laat schrikken met koud water.
Reacties
Een reactie posten